di. 02 mrt. 2021

Maak muziek vanuit huis!

Speelt een familielid bij jou thuis op een instrument en wil je dat ook wel eens proberen? Heb jij een instrument op zolder liggen en wil je jouw muzikale kennis opfrissen? Of lijkt het je leuk om eens kennis te maken met een (ander) muziekinstrument? Of je nu wel of geen muziekinstrument in huis hebt, al enige ervaring hebt of niet: Cultuurbedrijf Noordoostpolder biedt voor iedereen een passende oplossing.

Gratis proefles op locatie
Voor iedereen die in deze thuisperiode wil kennismaken met een muziekinstrument biedt Cultuurbedrijf Noordoostpolder de mogelijkheid om één gratis fysieke proefles te volgen op een instrument naar keuze op onze locatie aan het Harmen Visserplein. Zo kun je kennis maken met de docent en met name ook oefenen met het vasthouden van het instrument. Daarna kun je zes lessen op proef volgen, je wordt hierbij individueel begeleid door een vakdocent. Deze individuele muzieklessen vinden online plaats en als de maatregelen het toelaten kun je overstappen naar fysieke lessen in ons gebouw. Indien gewenst en voorradig kun je zelfs een instrument bij ons huren voor deze online lessen vanuit huis.

Voor het aanvragen van een gratis proefles of andere wens mail je naar info@cultuurbedrijfnop.nl. Dan verbinden wij je aan een vakdocent en nemen wij contact met je op om een tijdstip voor de les af te spreken. Hopelijk tot snel!

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder