Kennismakingsprijs: € 185,-. Deze prijs is incl. een workshop van 1,5 uur voor 2 groepen + lenen kunstwerk.
Tegen een meerprijs van € 105,- kunnen er extra groepen meedoen met de workshop.

Prijs: € 165,- (1,5 uur). De Theatertour Backstage vindt plaats in Theater ’t Voorhuys.

Kijk voor het provinciale aanbod op cultuureducatieflevoland.nl of neem rechtstreeks contact op met Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Inschrijven doe je via het inschrijfformulier van Klas@Kunst.

Een traject kan gegeven worden in een kunstdiscipline, maar er kunnen ook meerdere trajecten in verschillende disciplines naast elkaar worden gegeven. In overleg met de school wordt hiervoor een passend plan gemaakt. Ook de invulling van de lessen, thema’s en een eventuele eindpresentatie worden afgestemd met de school.

Kunstlessen in één of meerdere disciplines kunnen ook samen een aansprekend dagproject vormen voor de hele school, waarbij een centraal thema gekozen kan worden. Heel geschikt voor het samen vieren van een jubileum of andere feestelijkheden!

Voorstellingsdata: 7 januari (13.30 uur) en/of 8 januari (10.45 en/of 13.30 uur).
Prijs € 7,50 per leerling. De voorstelling vindt plaats in Theater ’t Voorhuys.

Voorstellingsdata: 9 maart (10.30 en/of 13.30 uur) en/of 10 maart (9.15 en/of 10.45 uur).
Prijs € 7,- per leerling. De voorstelling vindt plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Tijdens deze workshop speur je naar geheimen van het ‘vergeten eiland’ Schokland. Een bijzonder gebied, met zijn oorsprong in de voorlaatste ijstijd en ruim 10.000 jaar bewoningsgeschiedenis. Schokland is een icoon van het waterverhaal van Nederland en staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Kosten workshop € 105,-. Deze workshop vindt plaats op school.

Bij deze workshop ontdek je de wondere wereld van de beeldende kunst en maak je kennis met een beroemde kunstenaar en bekende thema’s. Je maakt een eigen kunstwerk en na afloop zoek je samen een kunstwerk uit dat voor 3 weken mee mag naar school. Met behulp van de bijbehorende lesbrief kan je op school nog fijn even verder werken. Deze workshop wordt begeleid door een vakdocent van Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Kosten workshop 105,-. Deze workshop vindt plaats bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder