ma. 16 mrt. 2020

Update 24 maart 2020 i.v.m. corona

Beste mensen,

Na de aangescherpte maatregelen van de overheid tegen verspreiding van het coronavirus gelast Cultuurbedrijf Noordoostpolder alle activiteiten af tot 1 juni a.s. Presentaties en evenementen die de komende tijd gepland staan, worden geannuleerd en waar mogelijk verzet.

Alle locaties van Cultuurbedrijf Noordoostpolder blijven gesloten voor publiek tot 1 juni. Het gaat dan om het Centrum voor Cultuureducatie en Amateurkunst, Kunstuitleen Emmeloord, Theater ’t Voorhuys, Museum Schokland en Eut de Kunst Urk. Ook onze activiteiten op locaties van anderen vinden voorlopig geen doorgang.

Momenteel zijn wij achter de schermen hard aan het werk om de gevolgen van deze nieuwe maatregelen in kaart te brengen. We zijn bezig met het verplaatsen en annuleren van voorstellingen, concerten en andere bijeenkomsten. Ook maken we een nieuw plan hoe we omgaan met de langdurige uitval van lessen en cursussen. Hier zullen we je spoedig verder over informeren.

Veel individuele lessen worden inmiddels op afstand gegeven. Onze docenten hebben contact opgenomen met de cursisten. Mocht je niets gehoord hebben, of heb je een andere vraag, dan kun je contact opnemen met Annette van Dongen, afdelingshoofd/programmeur cultuureducatie en amateurkunst: a.vandongen@cultuurbedrijfnop.nl. Uiteraard horen wij ook graag hoe de online lessen bevallen. Tips voor eventuele verbetering horen wij graag.

Onze activiteiten in het onderwijs vinden tot en met 6 april geen doorgang. Het kabinet zal ruim voor deze datum bekendmaken hoe lang het onderwijs op slot blijft. De maatregelen hiervoor wachten wij af. Tips om thuis zelf met kunst & cultuur aan de slag te gaan vind je op de Facebook pagina van Cultuurbedrijf Noordoostpolder: www.facebook.com/CultuurbedrijfNOP/.

Wij vragen je begrip voor deze uitzonderlijke situatie en willen je vragen per mail contact met ons op te nemen bij dringende vragen. Telefonisch zijn wij tot nader bericht niet bereikbaar.

Zorg goed voor jezelf én voor elkaar!

Hartelijke groet,

Marcel Jansen
directeur-bestuurder

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder