do. 09 jan. 2020

Vriendjesweek: ma 27 t/m vr 31 januari

Neem een vriendje of vriendinnetje mee naar de les!

Kinderen al vanaf jonge leeftijd in aanraking brengen met kunst is belangrijk hun ontwikkeling. Daarom laten wij kinderen graag kennismaken met ons cursusaanbod muziek, beeldende kunst, theater én dans. Van maandag 27 t/m vrijdag 31 januari organiseren we een Vriendjesweek bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Deze week mogen alle kinderen van 6 t/m 12 jaar die bij ons les hebben een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de les.

Vriendjes en vriendinnetjes aanmelden
Het is wenselijk vriendjes en vriendinnetjes van te voren aan te melden. Dit kan via het online formulier of stuur een mail naar info@cultuurbedrijfnop.nl.

Een bioscoopbon cadeau
Vindt jouw vriendje of vriendinnetje de les zo leuk dat hij of zij zich tijdens de Vriendjesweek inschrijft bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder? Dan ontvangen jullie allebei een cadeautje: een Nationale Bioscoopbon t.w.v. € 12,50.*

Voorwaarden cadeau
* De bioscoopbonnen worden alleen verstrekt bij inschrijving voor een betaalde cursus, gratis proeflessen zijn uitgesloten. Om in aanmerking te komen voor het cadeautje dient de inschrijving, naar aanleiding van deelname aan de Vriendjesweek, uiterlijk 15 februari 2020 door ons te zijn ontvangen.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder