Proeflesweken

20 september t/m 1 oktober 2021

Ben je enthousiast over een cursus en wil je ervaren of het echt bij je past? Doe dan mee met de Proeflesweken, van 20 september t/m 1 oktober. Van te voren tijdig inschrijven voor (een) proefles(sen) is noodzakelijk.

Muziek
Wil je graag een muziekinstrument leren spelen, maar weet je nog niet welk instrument het beste bij jou past? Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met maximaal twee instrumenten en de docenten. De proeflessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar, jongeren én volwassenen. Vooraf aanmelden voor de proefles(sen) is noodzakelijk. Aanmelden kan online via:

Blaasmuziek

Slaginstrumenten

Snaarinstrumenten

Strijkinstrumenten

Toetsinstrumenten

Zang

Beeldend
Bij de beeldende afdeling kun je vrijblijvend meedoen met de eerste lessen van een aantal cursussen. Na de eerste les bepaal je of je met de cursus door wilt gaan. Schrijf je tijdig in voor de cursus via deze site en vermeld in het veld ‘opmerkingen’ dat het om een proefles gaat. Na de proefles kun je de aanmelding (indien gewenst) ongedaan maken.

Je kunt vrijblijvend meedoen met de volgende cursussen:

Theater
Ook bij de theaterafdeling kun je vrijblijvend meedoen met de eerste lessen van onze theatercursussen. Na de eerste les bepaal je of je met de cursus door wilt gaan. Schrijf je tijdig in voor de cursus via deze site en vermeld in het veld ‘opmerkingen’ dat het om een proefles gaat. Na de proefles kun je de aanmelding (indien gewenst) ongedaan maken.

Je kunt vrijblijvend meedoen met de volgende cursussen:

Dans
De dansafdeling houdt op donderdag 23 september open lessen. Denk je eraan om je kind voor balletles aan te melden of zelf op balletles te gaan? Kom kijken of zelfs meedoen met de les! Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via info@cultuurbedrijfnop.nl.

Je kunt vrijblijvend meedoen met de volgende cursussen:

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder