Vacature docent muziek primair onderwijs

Stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder bouwt mee aan een creatieve samenleving in de Noordoostpolder door de inwoners op gastvrije, prikkelende en verbindende wijze kunst, cultuur en erfgoed te laten beleven. Stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder bestaat uit vijf onderdelen op vier locaties: Cultuurbedrijf Noordoostpolder/ Kunstuitleen Emmeloord, Theater ’t Voorhuys, Museum Schokland en Eut de Kunst Urk.

Het Cultuurbedrijf Noordoostpolder is voor kunst en cultuur het kloppende culturele hart van de Noordoostpolder en een faciliterende netwerkpartner. Circa 1200 leerlingen volgen wekelijks lessen muziek, dans, theater en beeldend. Daarnaast verzorgt het Cultuurbedrijf een breed kunstaanbod voor het primair en voortgezet onderwijs in de regio.

Cultuurbedrijf Noordoostpolder wordt gezien als een belangrijke partner van en pijler binnen de gemeente. Er werken circa 90 personen, waarvan ongeveer de helft als zelfstandig ondernemer, en zo’n 50 vrijwilligers.

Cultuurbedrijf Noordoostpolder zoekt met ingang van januari 2023 een

docent muziek voor het primair onderwijs

2 tot 5 lesuren per week
Inspirerend – sociaal – innovatief

Voor (vervangende) muzieklessen voor het primair onderwijs zijn wij op zoek naar een ZZP docent schoolmuziek of leerkracht met een Pabo opleiding, met specialisatie muziek.

Wat ga je doen?
Als docent muziek geef je individuele en groepslessen aan leerlingen van alle groepen van het primair onderwijs. Je inspireert en enthousiasmeert de leerlingen door innoverende en leerzame lessen te geven. Je bent open en hebt een sociale houding, hiermee stel je de leerlingen op hun gemak. Met het plezier wat je hebt in muziek probeer je de potentie bij de leerlingen te stimuleren. Als cultureel ondernemer weet jij klanten te werven en te binden.

Wat breng je mee:

  • Je bent samenwerkingsgericht, flexibel en communicatief.
  • Je hebt kennis van de digitale media in relatie tot het muziekonderwijs.
  • Je hebt een (bijna) afgeronde vakinhoudelijke opleiding op HBO niveau.

Wat bieden wij:
Een inspirerende, uitdagende en informele werkomgeving waarin gestreefd wordt naar veelkleurigheid en meerstemmigheid in de programmering, doelgroepen en medewerkers. Een opdracht voor 2 tot 5 lesuren per week. Lesdagen en tijden zijn altijd in overleg. Wij bieden een persoonlijke werkomgeving binnen een team van enthousiaste (muziek)collega’s, met ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Interesse?
Meer informatie vind je op deze website. Je kunt voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Annette van Dongen, hoofd educatie, via 06 86845450, 0527 760 608, of a.vandongen@cultuurbedrijfnop.nl. Voor algemene en procedurele vragen kun je contact opnemen met Nellie Leentjes, medewerker P&O, via 0527 760 600 of n.leentjes@cultuurbedrijfnop.nl.

Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 12 januari 2023 via e-mail n.leentjes@cultuurbedrijfnop.nl.

De eerste gespreksronde is gepland op maandagmiddag 16 januari 2023.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.